Palvelut

Tarjoamme vankan kokemuksen kautta saatua erityisosaamistamme erittäin vaativien kohteiden myynti- ja vuokravälitykseen.

Kaikilta osin laadukkaaseen työhömme ja ammattitaitoomme luotetaan.  Henkilökohtainen, yksilöllinen Unique-palvelumme takaa sujuvan ja onnistuneen kaikkia osapuolia tyydyttävän lopputuloksen.

Unique Homes LKV: asunto-osakkeiden sekä asuinkiinteistöjen kiinteistönvälitys ja vuokraus, arviokirjat esim. perunkirjoituksiin sekä maksuttomat hinta-arviot.

Yli 25 vuoden kokemuksella kiinteistönvälityksestä pääkaupunkiseudulla tunnemme asuntokohteiden erityispiirteet aina yksiöistä arvokohteisiin asti.

Unique Premises: toimitilat-palvelumme käsittää toimisto-, varasto-, liike- ja tuotantotilojen myynti- ja vuokrausvälityksen pääkaupunkiseudulla, konsultointipalvelut, toimitiloista myös arviokirjat ja hinta-arviot sopimuksen mukaan.

Lähes 30 vuoden työkokemuksella vaativista, laaja-alaisista asiantuntijatehtävistä talotekniikka-alalla tunnemme erilaisten toimitilojen erityispiirteet toimisto-/liikehuoneistoissa kivijalkamyymälöistä aina suuriin toimistotaloihin ja kauppakeskuksiin asti.

Pääasialliset markkinointikanavat ovat kotisivujemme lisäksi www.etuovi.com ja www.oikotie.fi.

Täyden palvelun välityspalkkiomme:

Hinnat sisältävät myynnistä aiheutuvat kulut.