Palvelut

Yli 20 vuoden kokemuksella kiinteistönvälityksestä pääkaupunkiseudulla tunnemme kohteiden erityispiirteet yksiöistä arvokohteisiin asti.

Tarjoamme vankan kokemuksen kautta saatua erityisosaamistamme erittäin vaativien kohteiden myyntivälitykseen.

Kaikilta osin laadukkaaseen työhömme ja ammattitaitoomme luotetaan.  Myyntityömme yksi kulmakivi on kuunnella asiakasta ja perehtyä asiakkaan tarpeisiin. Tämän lisäksi perehdymme aina välitettäviin kohteisiin ja niiden erityispiirteisiin perusteellisesti ennen myyntiprosessin aloitusta. Näkemyksemme ja kokemuksemme mukaan kiinteistönvälitys on asiantuntijamyyntiä, jossa asiakkaan luottamus saavutetaan ajan tasalla olevilla kohdetiedoilla. Henkilökohtainen, Unique-palvelumme, takaa sujuvat ja onnistuneet kaupat!

Relander Unique Homes: asunto-osakkeiden sekä asuinkiinteistöjen kiinteistönvälityksen ja vuokrauksen, arviokirjat sekä maksuttomat hinta-arviot.

Relander Unique Premises: liike- sekä toimitilojen välityksen ja vuokrauksen, arviokirjat sekä hinta-arviot paikan päällä.

Pääasialliset markkinointikanavat ovat kotisivujemme lisäksi www.etuovi.com ja www.oikotie.fi.

Täyden palvelun välityspalkkiomme:

Hinnat sisältävät myynnistä aiheutuvat kulut.

Pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille ja opastamme Sinua asunnonvaihtoon liittyvissä kysymyksissä, tutustumme kohteen erityispiirteisiin paikan päällä, arvioimme myyntihinnan ja  jätämme erittäin kilpailukykyisen välitystarjouksemme.

Kauttamme myös välitykseemme tulevien huoneistojen tyhjennykset, siivoukset ja pienet pintaremontit.