Myynnissämme olevat asunnot näkyvät asuntoportaalissa www.oikotie.fi.

Esimerkkejä kohteistamme:

01.09.2021 alkaen yrityksemme liiketoiminta tulee keskittymään kokonaan pääkaupunkiseudulla sijaitsevien toimitilojen myynti- ja vuokrausvälitykseen. Syksyn aikana kotisivumme uudistuvat ja uudistusten jälkeen sivut löytyvät www.uniquepremises.fi -osoitteen alta.

Asuntojen välitykseen liittyen kiitämme uskollisia yhteistyökumppaneitamme luottamuksestanne yritystämme kohtaan ja toivotamme teille menestystä jatkossakin.

Myös kaikille vuosien varrella tapaamillemme lukuisille kotien ostajille ja myyjille toivotamme hyvää jatkoa.

 

Esimerkkejä myydyistä kohteistamme:

KT-huoneisto, osoite: Kurkiaiskuja 5, 00940 Helsinki, Kurkimäki

3 h, erill. keittiö + ruokailutila, kph, tilava eteishalli, parveke n. länteen   74,5 m2

Hyvän pohjaratkaisun omaava vapaa 3./4 kerroksen kolmio, jonka kaikki tilat ovat toimivankokoisia ja tilavia. Pohjaratkaisu näyttäisi olevan myöskin muuntojoustava asuinhuoneiden osalta. Yhtiötä on hoidettu hyvin, remontteja on tehty tasaiseen tahtiin ja Kurkiaiskuja 5:n avara ja vehreä piha-alue on viimeistelty ja siisti juuri  valmistuneen salaojaremontin myötä.

Tässä kodissa on viihdytty pitkään, sitä on hoidettu ja huollettu hyvin, mutta  lattiapinnat ja keittiö kalusteineen ja kodinkoneineen ovat vanhoja ja tulleet käyttöikänsä päähän. Tilavahko kylpyhuone/wc on remontoitu kokonaan taloyhtiön toimesta v. 2018, se on hyväkuntoinen ja ajan mukainen.

Rauhallinen ja viihtyisä Kurkimäki sijaitsee Kontulan ja Myllypuron välisellä alueella, joten monipuoliset palvelut löytyvät Kontulan ostoskeskuksesta (n. 1 km) ja Myllypuron ostoskeskuksesta (n. 1 km), Kauppakeskus Itikseen on matkaa n. 2 km. Metropolia Ammattikorkeakoulun Kampukselle n. 1 km.

Omakotitalo,  Piispanmäki, Espoo   160 m2/206 m2 + n. 99 m2 monitoimitila, talon valmistumisvuosi 2012.

 Asuintilat 1. ja 2. kerroksessa, monitoimitila kellarikerroksessa. Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä, koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenotolla, energialuokka: A (2018). Kiinteistön alueesta,  2224 m2, on hallinnanjakosopimus.

1. asuinkerros: olohuone (huonekorkeus osittain n. 5,7 m), avokeittiö, MH1 + vaatehuone, sauna, pesuhuone + wc, erill.wc, kodinhoitohuone, takka, terassikokonaisuus: yksi kokonaan lasitettu parveke + yksi avoparveke + yksi katettu parveke

2. asuinkerros: MH2 + kph/wc + vaatehuone + ranskalainen parveke, MH3 + vaatehuone + wc, lisäksi aulatila, josta on käynti katetulle parvekkeelle ja tilavalle avoterassille

pohjakerros: monitoimitila, n. 99 m2, avotilaa, keittiökaapistot, kph/wc, vaatehuone, käyntiovi ulos, tilaan on kulkuyhteys myös sisäkautta 1. asuinkerroksesta, huonekorkeus osin n. 2,60 m ja osin n. 2,30 m.

lisäksi: lämmin autotalli, jossa on vesipistevaraus sekä voimapistorasia, autokatospaikka sähköpistokkeella, talolle kuuluu oma piha-alue ja lisäksi n. 15 neliön lämmin varastotila yhteiskellarissa

Talo on hyväkuntoinen ja moderni sekä arkkitehtuurin, pintojen ja varustetason suhteen, taloteknisiltä ratkaisuiltaan nykyaikainen. Kuntotarkastettu toukokuussa v. 2021.  Alue on arvostettu lyhyen etäisyyden päässä Tapiolan keskustasta ja Kauppakeskus Iso Omenan palveluista, Matinkylän metroasemalle n. 1 km.

Eskolantie 16, 00720 Helsinki, Pukinmäki
2 h, keittiö, sauna/kph, lasitettu parveke   51,0 m2

Hyväpohjainen 3. kerroksen saunalla varustettu kaksio hissitalossa.

Taloyhtiö on omalla isolla tontillaan, jonka suojaisalla ja viihtyisällä piha-alueella on vehreitä puita ja kauniita istutuksia. Asunnossa on sama omistaja viihtynyt pitkään ja se on lähes alkuperäiskuntoinen. Bussipysäkki on kyseisen talon edessä, juna-asemalle ja ostoskeskukseen on matkaa n. 400 m, Malmin keskustan palveluihin on n. 1,5 km, junalla Malmille on yksi pysäkin väli, junamatka Helsingin keskustaan kestää noin vartin.

Fredrikinkatu 36 B, 00100 Helsinki, Kamppi

2h, makuualkovi, kk, kph    39 m2

Kampissa 3. kerroksen kaksio funkis-talossa. Hissitalo.

Huoneisto on tyydyttävä-kuntoinen ja se vaatii remonttia. Huonekorkeus n. 2,90. Arkkitehti Helge Lundströmin suunnittelema v. 1937 valmistunut jykevä tiilitalo sijaitsee hyvällä paikalla Kalevankadun ja Fredrikinkadun kulmauksessa keskustan ja Kampin keskuksen tuntumassa.

3h, avokeittiö, khh, sauna, piha, katettu terassiparveke, varasto   72 m2
Kirkkotie 42 C, 04310 Tuusula

Historian havinaa, rauhaa ja idyllisen kaunista luontoa.

Nämä ihanat siniset v. 1988 valmistuneet talot sijaitsevat rauhallisella alueella Vanhan Pappilan alueen vieressä aivan Tuusulanjärven läheisyydessä.  Kyseinen rivitaloyhtiö koostuu yhdeksästä huoneistosta. Yhtiön kiinteistöllä ei ole korkeita puita, joten piha-alue on erittäin valoisa ja sen ympäristö avaran tuntuinen.

Huoneistossa on kolme huonetta, avokeittiö, sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone, katettu terassiparveke n. länteen, etupiha pihaterasseineen n. itään, lisäksi huoneistolle kuuluu varasto. Lisäksi mahdollisuus piha-alueella olevaan sähköpistokkeelliseen autokatospaikkaan.

Taloyhtiön ja rannan välissä kulkee suosittu valaistu ulkoilureitti. Kirkonkylän ala-asteelle on matkaa n. 700 m, Hyrylän keskustaajaman hyvät palvelut n. 2 km. Ravintola Krapihoviin, kesäteatteriin sekä Tuusulan Golf-kentälle n. 800 m.

1h, kk, kph/wc    28 m2

Tupavuori 1 F, 00570 Helsinki, Kulosaari

Ylimmän 4. kerroksen toimivapohjainen makuualkovilla varustettu yksiö v. 1961 valmistuneessa hissitalossa. Oma tontti.

Asuinhuone pintaremontoiva-kuntoinen, keittokomero vaatii täyden remontin, kylpyhuone on käyttövesiputkistosaneerauksen yhteydessä kokonaan remontoitu v. 2014-2016.
Viemäriputkistot on sukitettu v. 2013 (ks. tehdyt remontit), joten putkiremontti kokonaisuudessaan on tehty.

Kapteeninkatu 20-22 F, 00140 Helsinki
KT  2h, k, kph    63 mUllanlinna

Kapteeninpuistikon vieressä olevan komean jugend-linnan 2./5 kerroksen tilava ”läpitalon” kaksio. Huoneiston ikkunat ovat osin kauniin ja vehreän puistomaisen korttelipihan suuntaan sekä osin talon sisäpihan suuntaan, joten liikenteen melu ei häiritse oloa eikä lepoa!
Avaruutta ja valoisuutta lisäävät n. 3,20 metrin huonekorkeus sekä korkeat isot ikkunat.

Aleksis Kiven katu 4-8, 00500 Hki, Vallila

KT, 1h+k, ransk.parv., makuualkovi, kph/wc, 38 m2

Tarjolla kantakaupungin sykkeessä 5./7 kerroksen avaran sisäpihan puolella oleva, 50-luvun tunnelmaa henkivä tilava yksiö, jossa on ranskalainen parveke. Ikkunat sisäpihan suuntaan n. etelään.Erittäin hyvin hoidettu taloyhtiö, kaikki suuret remontit ovat takanapäin.  Ja viimeisimpänä remonttina, ”kirsikkana kakussa”, mainittakoon muutama vuosi sitten kokonaan kunnostettu aidalla suojattu sisäpiha, jossa vanhat korkeat puut on säilytetty. Pihasuunnittelua ei voi kuin ihailla.

Kaarnatie 3, 00410 Hki, Malminkartano

KT   3h, k, sauna, las.parveke  72,5 m2

Rauhallisella puistomaisella alueella SAUNALLINEN siistikuntoinen, läpitalon kolmio. Tyylikäs uudehko keittiö sekä kylpyhuone ja sauna ovat hyväkuntoiset, samoin huoneiston katto- ja lattiapinnat ovat erittäin siistit, seinien pienen pintaremontin jälkeen asunto olisi muuttoa vaille valmis. Erikoisuutena: saunasta on käyntiovi myös suoraan tilavalle lasitetulle parvekkeelle.

Riitankuja 5, 00840 Hki, Laajasalo/Yliskylä
4h, k, kph, erill.wc, terassiparveke, las.parveke  100,5 m2

Hyväpohjainen ylimmän kerroksen näköalahuoneisto – ei hukkaneliöitä. Huoneisto on ylvään valkoisen terassitalon 5./5 kerroksessa, hissitalo. Talo on korkean mäen harjalla päättyvän tien päässä, taloyhtiön oma tontti on laaja ja vehreä. Huoneiston tilavalta terassiparvekkeelta on avarat, merelliset näkymät Reposalmen suuntaan. Huoneistolle kuuluu kaksi parveketta: lasitettu parveke idyllisen kauniin kallioisen puistometsän suuntaan n. länteen sekä tilava ja erittäin valoisa terassiparveke meren suuntaan n. itään – koska kyseessä on ylimmän kerroksen huoneisto johtuu valo terassille myös etelän suunnasta.

Hirsipadontie 7, 00640 Hki, Oulunkylä/Patola  
Kerrostalo, 2h, k, kph, las.parveke, 59 m2

Oulunkylän Patolassa päätyhuoneisto taloyhtiön rauhallisessa ja vehreässä kulmassa.

Hyväkuntoinen asunto, jota on remontoitu vuosien varrella. Huoneiston pintoja on uudistettu ja tyylikäs keittiö on remontoitu kokonaan v. 2011, mutta se on lähes käyttämätön. Kylpyhuonettakin on uudistettu tämän vuosituhannen puolella.
Tilavat huoneet, olohuone ja länsiparveke avautuvat isolle piha-alueelle, vehreät näkymät on myöskin makuuhuoneesta ja keittiöstä.

Uudenmaankatu 32 A, 00120 Hki, Punavuori

Kerrostalo, 4-5 h, k, kph, erill.wc, 2xvh, 166,2 m2

4-5 h, keittiö, kph, erill.wc, kaksi vaatehuonetta, takka, kaakeliuuni, kolme sisäänkäyntiä
(yht.järj. mukaan 4h+k+apuhuone).
Avaruutta ja valoisuutta, historian havinaa.
Ylimmän 4./4 kerroksen erittäin tilava läpitalon huoneisto jykevässä v. 1904 valmistuneessa jugend- linnassa. Hissitalo.
Rakennusajan mukaisesti tilavat huoneet, huonekorkeus n. 3,3 m, korkeat ikkunat levein ikkunalaudoin, erkkeri-ikkuna, korkeita peilipariovia, tunnelmaa luovia ”tulipesiä”, arvokkuutta antavia kaarevia seiniä ja ikkunasyvennyksiä.

Karhunsalmentie 276, 03600 Karkkila

Vapaa-ajan rantatontti Karkkilassa

Vapaa-ajan kiinteistö, pinta-ala 2880 m2, luonnonkauniilla paikalla n. 3,5 km pitkän Onkimaanjärven rannalla.

Matalahko ranta avautuu noin lounaaseen. Tontille tulee tie perille, tien varressa on sähkölinja.

Kiinteistölle voidaan Onkimaanjärven ranta-asemakaavan mukaan rakentaa lomarakennus 80 m2, saunarakennus 20 m2 ja talousrakennus 40 m2.

 

Tunnelmallinen, parvekkeella varustettu 3./5 kerroksen sisäpihan kulmahuoneisto v. 1927 valmistuneessa hissitalossa.
Kaikista huoneista ja parvekkeelta on näkymät avaran sisäpihan suuntaan.
Kaikki asuinhuoneet ovat tilavia, niiden avaruutta lisää n. 3,3 metrin huonekorkeus ja korkeat ikkunat.

Huoneiston toisesta makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle, toinen on kulmahuone kaksin eri suuntaan avautuvin ikkunoin.
Viehättävänä yksityiskohtana on ruokailutilana käytetyn huoneen kolme isoa kaari-ikkunaa.

Vetehisenkuja 3, 00530 Hki, Näkinpuisto/Hakaniemi
KT, 3h, avok., ikk.sauna, kph/wc, las.parveke, 66,5 m2 Hakaniemi

Valkeaa unelmaa.

Tässä laadukkaasti remontoidussa asunnossa on kaikki kohdallaan.
Läpitalon huoneistossa on upotettuja led-valaisimia, Kährsin valkolakattu tammilattia ilman kynnyksiä ja avokeittiö, jossa on integroidut kodinkoneet. Kokonaan lasitetulta parvekkeelta on avarat, rauhalliset näkymät vehreälle korttelipihalle länteen. Ei muuta kuin matkalaukku sisään ja taloksi.

 

Vetehisenkuja 3 A , 00530 Hki, Näkinpuisto/Hakaniemi
KT, 2h, k, rt, sauna, kph/wc, las.parv., 66,5 m2

Tilava ja valoisa 6./7 kerroksen, vapaa läpitalon kaksio merellisessä Hakaniemessä sijaitsevan pääosin 1990-luvulla rakennetun Näkinpuiston puisto-alueen keskiössä.

Asunnossa on tilava kokonaan lasitettu parveke erittäin avaran ja vehreän sisäpihan suuntaan n. lounaaseen, lisäksi siinä on toimivan kokoinen kylpyhuone, jonka yhteydessä oma pienellä tuuletusikkunalla varustettu sauna.
Asunto on alkuperäiskuntoinen ja kaipaa pintaremonttia, taloyhtiön suunnitelmissa on remontoida lähiaikoina talon alkuperäiskuntoiset kylpyhuoneet.

Näkinpuiston alue on rauhallinen, yhtenäinen kokonaisuus, jossa vehreyden tuntua ja viihtyisyyttä luovat pikku katujen varsille istutetut siistit puurivistöt.

 

Messeniuksenkatu 11, 00250 Hki, Taka-Töölö
KT, 3h, k, kph, erill.wc   122,9 m2

Nostalgista töölöläistunnelmaa henkivä, tilava 5./6 kerroksen kulmahuoneisto v. 1926 valmistuneessa komeassa hissitalossa avarin näkymin. Erittäin tilavat huoneet, keittiön pituus peräti 7 metriä.

Huoneiden avaruutta lisäävät korkea huonekorkeus, n. 2,90 m, sekä isot ikkunat.

Hulppean kokoisessa olohuoneessa ikkunoita kahteen suuntaan, yhdessä makuuhuoneessa erkkeri-ikkuna.

Huoneiston arkkitehtoonisena erikoisuutena on pyöreä eteisaula, josta on mm. käynti jykevän kaarikäytävän kautta olohuoneeseen.

 

Messeniuksenkatu 11, 00250 Hki, Taka-Töölö
Kerrostalo, 1h. kk, kph, erill. wc, 24,88 m2

Hyvä ensiasunto, kiva kakkoskoti, toimiva kaupunkikoti yksiötä etsivälle. Edullinen yhtiövastike.
Siistikuntoinen, 5./6 kerroksen toimivapohjainen yksiö v. 1926 valmistuneessa komeassa hissitalossa. Huoneiston erkkeri-ikkunasta on avarat näkymät talojen yli noin länteen, liikenteen melu ei kantaudu huoneistoon.

Jääkärinkatu 7, 00150 Helsinki, Ullanlinna

2h, k, kph, erill.wc, aula, vh   62,0 m²

Ullanlinnassa keskeisellä paikalla vilkkaan Korkeavuorenkadun poikkikadulla rauhallisella Jääkärinkadulla v. 1914 valmistuneen jugend-talon 2. asuinkerroksen läpitalon huoneisto.

Asuinhuoneet ovat tilavia ja avaruutta lisää n. 3 metrin huonekorkeus. Keittiö sisäpihan puolelle.

Muuntojoustava pohjaratkaisu, joka voisi mahdollistaa huoneiston muuttamisen kolmioksi.

Esim. tilava keittiö muutetaan makuuhuoneeksi, olohuone muutetaan makuuhuoneeksi ja perimmäinen makuuhuone muutetaan olohuoneeksi, johon remontoidaan avokeittiö.

Huoneiston tilava kylpyhuone ja erillinen wc ovat kauttaaltaan remontoitava-kuntoiset, myös asuinhuoneet vaativat pintaremontin. 

 

Eerikinkatu 31, 00180 Helsinki,  Kamppi
66,3 m2   3h, k, kph/wc, erill. wc

Hietalahdenrannan, torin sekä Wanhan Kauppahallin läheisyydessä nostalgista tunnelmaa henkivä huoneisto, jossa on leveät ikkunalaudat, lakatut lautalattiat, alkuperäiset peiliväliovet sekä huonekorkeutta n. 2,78 m. Huoneisto on yhdistetty kahdesta asunnosta toimivaksi kolmioksi (yht.järj. mukaan 2h 50 m2 ja 1h 16,3 m2/kahdet osakekirjat), kaksi sisäänkäyntiä ja lisäksi huoneistossa on kph/wc ja erill.wc.

Dagmarinkatu 8, 00100 Helsinki, Etu-Töölö
115,7 m2 3h, k, aula, vh, kph, erill.wc

Avaruutta, valoisuutta, levollisuutta! Erinomaisella sijainnilla keskustan tuntumassa remontoitava ylimmän 6. kerroksen läpitalon huoneisto kauniissa, hyvin hoidetussa hissitalossa. Haluttu taloyhtiö, jossa kaikki isot remontit on tehty, mm. käyttövesiputket ja viemärit saneerattu v. 01-02. Taloyhtiöllä vuokratuloja kohtalaisesti. Talo on rauhallisen kadun päässä puiston vieressä, joten keskustan liikenteen melu ei häiritse oloa eikä lepoa.

Väinämöisenkatu 23, 00100 Helsinki, Etu-Töölö
50 m2   2 h, kk, kph

Valoa, vehreyttä, levollisuutta! Ylimmän, 3. kerroksen siistikuntoinen kaksio 30-luvun funkkis-talossa ihanteellisella paikalla laajan puistoalueen vieressä keskustan palvelujen ja Kampin metroaseman läheisyydessä. Huonekorkeus n. 2,86 m.

Korkeavuorenkatu 7, Helsinki, Ullanlinna
69 m2   2h, makuualkovi, kk, kph
Lämpöä, tunnelmaa. Ja bonuksena mm. ”kotikadun” kahvilat, ravintolat ja monipuoliset pikkuputiikit! Keskeisellä paikalla Korkeavuorenkadulla v. 1927 valmistuneessa hissitalossa 1. kerroksen kaksio (yht.järj. mukaan 1h ja k), ei kuitenkaan katutasossa. Alakerrassa liiketiloja joista taloyhtiöllä on vuokratuottoja.
Mannerheimintie 75, Taka-Töölö
48 m2  2h, k, kph/wc, parveke

Vuonna 1950 valmistuneen hissitalon 7./8 krs:n tunnelmallinen kaksio. Huoneisto ja ulkoneva pikkuparveke avarin näkymin kylpevät valossa keskipäivästä iltamyöhään. Puistomainen, vehreä takapiha jatkuu Keskuspuiston lenkkipoluille, Mannerheimintien liikenne ei häiritse oloa eikä lepoa.

Temppelikatu 17 B 30, 00100 Hki, Etu-Töölö
Kerrostalo, 2h, avok., kph/wc, 48,5 m2

Temppeliaukion kirkon läheisyydessä lämminhenkinen kaksio (yht.järj. mukaan 1h+k+palv.h.+kph) keskustan palveluiden tuntumassa v. 1925 valmistuneessa kivitalossa. Kaikista ikkunoista vehreät, avarat ja rauhalliset näkymät taloyhtiön isolle sisäpihalle. Oma tontti. Nostalgista tunnelmaa huoneistoon luovat lakatut lautalattiat, leveät ikkunalaudat ja huonekorkeus n. 2,72 m.

Kalevankatu 61, 00180 Hki, Kamppi/Ruoholahti
Kerrostalo, 2h, k, rt, kph/wc, las.parv., 49 m2

Kalevankadun päässä, halutussa taloyhtiössä myynnissä 6./7 kerroksen läpitalon kaksio, jossa on lasitettu parveke n. kaakkoon. Talon rv. 1986, hissitalo. Soveltuu hyvin myös senioreille ja liikuntarajoitteisille henkilöille, esteetön kulku hissiin ja piha-alue on tasainen.

Westendinkuja 7, Westend, Espoo
Rivitalo, 214/129 m2, 7 h, th, k, rt, saunaos., uima-allas, khh, kph/wc+wc, patio, terassipiha, yläpiha,

Uniikki, arkkitehdin suunnittelema kolme rivitalokotia käsittävä tyylikäs kokonaisuus. Osaksi sileät ja osaksi puhdasvaluiset teräsbetoniseinät, runsaat lasipinnat sekä puurakenteet julkisivuissa korostavat talon yksilöllistä luonnetta luonnonkauniilla, omalla rinnetontilla. Persoonallisia ratkaisuja, kuten etelä-eurooppalaistyylinen, suojattu patiopiha ja yläkerran terassipiha

Selkämerenpolku 4, 00180 Helsinki, Ruoholahti
Kerrostalo, 1h, kk, sauna, kph/wc, vh, lasitettu parv.    37 m2

Vapaa 3./5 kerroksen yksiö v. 1995 valmistuneessa hissitalossa. Asunnossa on hyvänä lisänä vaatehuone, sauna ja lasitettu kulmaparveke puistonäkymin. Taloyhtiö sijaitsee Ruoholahden kanavan Jätkäsaaren puoleisella rauhallisella alueella puiston vieressä.

Hämeentie 28, Kallio
KT, 2 h, avokeittiö, kph    43,88 m²

Ylimmän, 5. kerroksen, läpitalon tunnelmallinen kaksio Jugend-talossa velattomassa varakkaassa taloyhtiössä.

Hämeentie 28, Kallio,
KT, 3-4 h, kk, alkovi, kylpyhuone/wc    87,07 m²

Tilava, remontoitava kolmio v. 1912 valmistuneessa Jugend-talossa keskeisellä paikalla Hakaniemen tuntumassa.

Tammitie 21, 00330 Helsinki, Munkkiniemi
Kerrostalo, 5h, k, vh, takka, kph/wc, erill.wc, parveke, 2 sisäänkäyntiä, 104,5 m2

Tunnelmallinen, erittäin tilava päätyhuoneisto, josta näkymät kolmeen suuntaan. Tästä asunnosta on moneksi: soveltuu lapsiperheelle, mutta myös senioreille tai kahden sukupolven kodiksi. Ramsaynranta 7:n puolelta tultaessa sisään rappuun ei porrasaskelmia hissiin mentäessä. Omalla tontilla olevan talon rakennusvuosi on 1960 ja laadun takeena on rakennuttaja Paavo Nurmi.

Steniuksentie 6, 00320 Helsinki, Etelä-Haaga
Kerrostalo, 2h, keittiö, kph/wc, parveke, 48 m2

Harvoin tarjolla Haagassa! Tämä täytyy nähdä paikan päällä, sillä vain paikan päällä voi todeta huoneiston todellakin olevan kaikkien yksityiskohtienkin puolesta virheetön ja linjakkaan kaunis kokonaisuus.

Ylimmän 4. kerroksen kauttaaltaan huolellisesti remontoitu parvekkeellinen kaksio 50-luvun tiilitalossa suositulla ja rauhallisella Steniuksentiellä. Huoneisto on uutta vastaavassa kunnossa.

Ruukinlahdentie 7, Lauttasaari, Hki
KT  4h, k, kph/wc, las.parveke, 86 m2

Lauttasaaren wanhalla, vehreällä ja väljällä puolella hyväpohjainen 1. kerroksen (ei maantasalla) perheasunto hissitalossa (yht.järj.mukaan: 3h+k+p). Talo sijaitsee ihanteellisella rauhallisella alueella Ruukinlahden puiston vieressä ja Myllykallion puiston läheisyydessä.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu kaikin puolin, vehreät piha-alueet hoitaa oma talonmies ja v. 2017 VALMISTUNUT TALOSANEERAUSURAKKA, joka sisälsi mm. putkiremontin ”perinteisellä tavalla” tehtynä.
Sen yhteydessä asunnon kylpyhuone/wc on kokonaan remontoitu.

 

Niemenmäentie 6, 00350 Helsinki, Niemenmäki 
Kerrostalo, 4h, k, aula, kph/wc, tilava las. parveke, 89,5 m2

Tilava ja rauhaisa, vapaa päätyasunto vehreällä alueella hiljaisen pikkukadun varrella.

Huoneisto on yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+keittiö, mutta tällä hetkellä huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja tilava olohuone, johon on yhdistetty ruokailuhuone. Pohjaratkaisu toimii hyvin nykyiselläkin huonekokoonpanolla, mutta muuntomahdollisuuksiakin näyttää olevan useita.

Tilkanniityn ulkoilualueelle muutama sata metriä (kuvassa).

Pohjoiskaari 41, 00200 Helsinki, Lauttasaari
Kerrostalo, 2h, kk, kph, tilava parveke n. lounaaseen, 38 m2

Vehreällä alueella Kotkavuoren puiston läheisyydessä sijaitseva kulmahuoneisto, jonka neliöt on käytetty tehokkaasti ja pohjaratkaisu toimii hyvin. Erikoisuutena huoneistolla on n. 7,2 m pitkä parveke puistomaiselle pihalle iltapäivä- ja ilta-aurinkoon.

 Pohjoiskaari 6, 00200 Helsinki, Lauttasaari
Kerrostalo, 1 h, kk, kph/wc , 25 m²

Ihanteellisella paikalla, meren rantaan päättyvän kadun päässä toimiva 1. kerroksen yksiö. Taloyhtiöllä on idyllisen kaunis, suojaisa puutarhapiha.

Telkkäkuja 4 , 00200 Helsinki, Lauttasaari
Kerrostalo, 4-5 h, k, vh, kph/wc, erill.wc, las. parveke, 109,5 m2

Avara ja valoisa päätyhuoneisto, josta näkymät kolmeen suuntaan ja jonka kaikki makuuhuoneet sekä olohuone ovat erittäin tilavia, olohuone on lähes 35 m2, joten seinätilaa on kerrankin riittävästi esimerkiksi taiteen ja/tai kirjojen harrastajalle. Taloyhtiö sijaitsee aivan meren läheisyydessä, rantaan matkaa n. 150 m. Tuleva Koivusaaren metropysäkki tulee sijaitsemaan n. 250 m päässä talosta ja entisestään paranevat liikenneyhteydet tulevat nostamaan alueen arvostusta.

 Melkonkatu 1, 00210 Helsinki, Lauttasaari
KT, 2h, kk, kph, tilava parveke , 44,5 m²,

Unelmapaikalla päättyvän kadun päässä meren ja hiekkarannan läheisyydessä siistikuntoinen, vapaa, parvekkeellinen, valoisa kaksio.

Väinö Auerin katu 7 H, 00560 Helsinki, Kumpula
Kerrostalo, 2h, k, kph/wc, parveke, 60 m2

Harvoin tarjolla alueelta! Vehreän puistometsän vieressä v. 1990 valmistuneen hissitalon ylimmän kerroksen (4./4) kulmahuoneisto, jonka kaikista huoneista ja parvekkeelta rauhalliset, vehreät luontonäkymät n. länteen ja luoteeseen. Huoneisto soveltuu hyvin myös liikuntarajoitteiselle henkilölle,o ei porrasaskelmia hissiin tultaessa. Hyvin hoidettu Hitas-taloyhtiö.

Niemenmäentie 12, 00350 Helsinki, Niemenmäki
KT, 3h, k, kph/wc, las.parveke    63,5 m2

 

Hissitalon 3./8 kerroksen toimivapohjainen kulmahuoneisto hyvin hoidetussa taloyhtiössä, jossa on oma talonmies.

Hyvä sijainti Niemenmäentiellä lähellä Huopalahdentien risteystä, Munkkivuoren ostoskeskuksen palvelut lähes vieressä, vehreä oma tontti mäellä.

Tämä kolmio on siistikuntoinen, hyvin pidetty ja huollettu.

Olohuoneen jatkeena on tilava lasitettu parveke n. etelän suuntaan, olohuoneen avaruutta lisää myös hieman tavallista korkeampi huonekorkeus (2,57 m).

                     

Kuusitie 15, 00270 Helsinki, Meilahti
KT, 45 m² 2h, kk, kph

Hissitalon 4. kerroksen kaksio jykevässä v. 1945 valmistuneessa kivitalossa, joka sijaitsee päättyvän tien päässä Kuusipuiston vieressä. Hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa on remontteja tehty tasaiseen tahtiin, mm. putkiremontti on tehty v. 1989-1990.

Huoneiston kylpyhuone on remontoitu n. 7 vuotta sitten taloyhtiön toimesta.

Torivoudintie 4, 00640 Helsinki, Oulunkylä
Kerrostalo, 1h, kk, kph/wc   32 m2

Ylimmän 3./3 kerroksen tilava yksiö Oulunkylän rauhallisessa osassa. Taloyhtiöllä oma, tilava tontti, joka vanhoine puineen ja istutuksineen on hyvin hoidettu. Hyväkuntoisen huoneiston keittokomero on kokonaan uusittu n. vuosi sitten, kylpyhuone/wc on kokonaan remontoitu putkiremontin yhteydessä, huoneiston pinnat ovat siistikuntoiset.

Isonmastontie 12, 00980 Helsinki, Rastila/Vuosaari
Rivitalo, 3-4h, k, rt, s, 2*erill,wc, kuisti, varasto, piha    81,5 m2

Valoa, avaruutta, vehreää luonnon kauneutta. Päättyvän tien loppupäässä meren läheisyydessä ja suojellun Vanttikallion vieressä hyvin hoidettu rivitaloyhtiö, jossa on neljä paritaloa. Oma, hoidettu tontti, jossa on yhteinen piha-alue sekä lisäksi kullakin huoneistolla on omassa käytössä aidattu piha. Huoneiston etupihalla ja sen isolla n. 80 neliön suuruisella pihalla on paljon näyttäviä istutuksia, mm. syyshortensia, kirsikkapuu, omenapuu, purppuraomenapuu, syreenpensas ja useita korkeita tuijia. Pihalla on tehokas ajastimella ja liiketunnistimella varustettu kohde-/tunnelmavalaistus.

Talo on etelärinteessa, huoneiston piha avautuu etelään ja länteen, joten pihalle ja n. 35 neliön suuruiselle patiolle paistaa aurinko keskipäivästä iltaan asti.

 

Rajapaadenraitti 3 A, 00980 Helsinki

Kerrostalo, kaksiot: 4. krs 47,5 m2, 7. krs 51 m2, 8. krs 51 m2

Tarjolla Vuosaaren keskustasta Kauppakeskus Columbuksen, Vuotalon ja Vuosaaren terveyskeskuksen lähituntumassa, Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy:n vieressä olevasta v. 2004 valmistuneesta talosta hyväkuntoinen kaksio.
Esteetön kulku hissiin, myös asunnossa esteetön kulku.

Kyseisellä taloyhtiöllä, Asunto Oy Helsingin Lucialla, on sopimus viereisessä talossa sijaitsevan Diakonissalaitoksen Hoiva Oy:n kanssa hoivapalveluista. Lisäksi rakennuksessa on mm. kuntosali, hieroja, ym. Yhteiseen tekemiseen ja seurusteluun on tilava kirjasto/lehtien lukusali/oleskeluhuone sekä Amican edullinen lounasruokala, joka on avoinna maanantaista sunnuntaihin.

 

Isonmastontie 4, 00980 Helsinki, Rastila,Vuosaari
Rivitalo, 4h,avok.,2*kph, sauna, 2*wc, khh, 2*vh, takkah.,monitoimit.,2*var.,piha, 217 m2

Harvinaisen ihastuttava kokonaisuus, valoisuutta ja avaruutta. Tästä voi todeta, että ”koti kaikilla mausteilla” – ja sopivasti chiliä sekä riittävästi sahramia. Arvostetulla Rastilan pientaloalueella hyvän rivitaloyhtiön päätyhuoneisto korkealla mäen harjalla, asunnosta on näkymät Vartiokylän lahdelle.

Kuvassa syksyinen näkymä Vartiokylän lahden rannalta.

Koroistentie 11, 00280 Helsinki, Ruskeasuo
Kerrostalo, 1h+kk, 28 m2

As. Oy Koroistentie 11 sijaitsee ihanteellisella, vihreällä pienkerrostaloalueella omalla tontilla, rak.v. -54. Ensimmäisen kerroksen asunto, ei maantasalla. Asunnosta ja sen parvekkeelta on rauhalliset näkymät puistopihalle. Asunto tarjoaa rauhallisen sijainnin lisäksi hyvät liikenneyhteydet; raitiovaunu- ja bussipysäkit lähistöllä Mannerheimintiellä, lisäksi keskustan palvelut lyhyen matkan päässä.

Punahilkantie 14, 00820 Helsinki, Roihuvuori
Kerrostalo, 2h, kk, kph/wc, parveke, 40 m2

Ylimmän 4. kerroksen parvekkeellinen toimivapohjainen pikkukaksio rauhallisella alueella vehreän puistometsän vieressä suositussa Roihuvuoressa. Taloyhtiössä kaikki suuret remontit on tehty. Kylpyhuone on remontoitu kokonaan muutama vuosi sitten putkiremontin yhteydessä.

Punahilkantie 8 A, 00820 Helsinki

KT 2h, k, kph/wc  43 m2  Roihuvuori  

Hyväkuntoinen ja tyylikäs MUUTTOVALMIS ylimmän 3. asuinkerroksen päätyasunto, ikkunat kahteen suuntaan.
Taloyhtiö sijaitsee Ylä-Roihuvuoren rauhallisessa kainalossa pikkukadun varrella.
Liikenteen melu ei häiritse oloa eikä lepoa!
Taloyhtiössä perinteinen putkiremontti on valmistunut v. 2016 ja siinä yhteydessä myös huoneiston kylpyhuone/wc ja keittiö on kokonaan remontoitu sekä kaikki kodinkoneet uusittu.

Rantakiventie 12, 00980 Helsinki, Vuosaari,
Rivitalo 110,5 m², 4-5 h, k, rt, 2x wc, pesuh.+ sauna, parveke, oma piha

Hyvä, tyylikäs perheasunto rauhallisella, hyvin hoidetulla merellisellä pientaloalueella Vartiokylän lahden vieressä. Taloyhtiöllä oma iso tontti, jossa tilava yhteinen suojattu piha-alue lasten leikkeihin ja yhteiseen oleskeluun. Lisäksi huoneistolla on oma, aidattu aurinkoinen puutarhapiha. Yläkerrassa tilava lasitettu ja katettu länsiparveke avarin näkymin.

Rantakartanontie 8, 00910 Helsinki, Puotila
Kerrostalo, 3h, k, vh, kph/wc, las.parveke, 66 m2

Vapaa, siistikuntoinen 2. kerroksen päätyhuoneisto putkiremontoidussa taloyhtiössä ”Puotilan Bulevardilla”. Rauhallinen alue Puotilan kappelin, Puotilan kartanonpuiston ja Puotilan hiekkarannan läheisyydessä. Tehoneliöt, toimiva pohjaratkaisu.

Rantakiventie 12, 00960 Helsinki, Vuosaari,
4-5 h, k, rt, s/ph, khh, piha, parveke, autokatos, 2*varastoa, 110,5 m2,

Hyvä, tyylikäs perheasunto rauhallisella, hyvin hoidetulla merellisellä pientaloalueella Vartiokylän lahden poukamassa. Taloyhtiöllä oma iso tontti, jossa tilava yhteinen suojattu piha-alue lasten leikkeihin ja yhteiseen oleskeluun. Lisäksi huoneistolla on oma, aidattu aurinkoinen puutarhapiha.

Jokiniementie 26, 00650 Helsinki, Veräjämäki, 
Paritalo, 3 h, k, rt, takkah., khh, sauna/pukuh., kph, 2*wc, lämmin autotalli, varasto, piha ja parveke, 145 m2 + 20 m2

Talon katetulta länsiparvekkeelta käynti upealle, valoisalle, etelään ja länteen avautuvalle rauhalliselle puutarhapihalle.

Gunillankuja 2, 00840 Helsinki, Laajasalo
Rivitalo, 5 h, k, s/ph, kph/wc, erill.wc, 3*vh, piha, parveke, autotalli, takka, uima-allas, 203 m2

Unelmapaikalla meren läheisyydessä ja puiston vieressä tilava päätyasunto kaikin maustein: 5 huonetta, keittiö, ruokailutila, takka, sauna, pesuhuone ja uima-allas, erikseen kylpyhuone/wc, erillinen wc, 3*vaatehuone, eteläparveke, piha, pihapaikka autolle ja lisäksi LÄMMIN AUTOTALLI.

Oravatie 47, 00800 Helsinki, Herttoniemi,
Paritalo, 4h, k, rt, sauna, kph/wc, erill.wc, parveke, piha, 93 m2 

Koti kuin karamelli! Tyylikkääksi huolellisesti ja korkeatasoisin materiaalein sekä varustein remontoitu muuttovalmis paritalokoti 18 huoneiston asunto-osakeyhtiössä wanhan Herttoniemen suositulla pientaloalueella. Tämä v. 1987 valmistunut talo sijaitsee vehreällä, idyllisen kauniilla ja rauhallisella paikalla, mutta metroaseman ja palvelujen läheisyydessä.

Hiihtomäentie 19, 00810 Helsinki, Herttoniemi
Kerrostalo, 76 m², 3h, k, kph/wc

Erinomaisella paikalla wanhassa Herttoniemessä puistomaisessa ympäristössä ylimmän kerroksen hyväkuntoinen ja valoisa päätyhuoneisto, jossa ikkunoita kolmeen suuntaan.

Hyvin hoidettu taloyhtiö, jolla vuokratuottoja liikehuoneistoista, taloyhtiön piha-alueista huolehtii taloyhtiön oma talonmies, lisäksi taloyhtiössä PUTKIREMONTTI ON TEHTY v. 2003.

Takametsäntie 1, 00620 Helsinki, Metsälä,
Rivitalo, 244 m², 5-6 h, k, takkah., sauna, 2*kph, 2*wc, vh, autotalli, parveke, piha

Tilava, hyväkuntoinen rivitalon 5-6 huoneen päätyhuoneisto hyvin hoidetulla pientaloalueella omalla tontilla. Avaruutta ja valoisuutta, mm. erittäin iso olohuone ja tilava eteläparveke, oma pikkupiha, suuri ikkunallinen takkahuone, kaksi kylpyhuonetta, runsaasti varastotilaa ja lämmin vesipisteellä varustettu autotalli.

Henrik Borgströmintie 5, 00840 Helsinki, Laajasalo
KT, 1h, k, kph/wc, vh, las. eteläparveke 35 m2

Valoisa ja siistikuntoinen läpitalon yksiö, jossa on tilava lasitettu eteläparveke. Hissitalon 2. krs., ei porrasaskelmia hissiin tultaessa. Paljon säilytystilaa: ikkunallinen vaatehuone. Yhtiöllä lisäksi kattosauna katettuine kattoterasseineen avarin näkymin.

Kravuntie 3, 00740 Helsinki, Siltamäki/Suutarila
RT, 78 m² 3h, k, rt, saunaos., erill.wc

Erittäin hyvä päätyhuoneisto hoidetussa rivitalotaloyhtiössä, jossa on 37 asuntoa. Taloyhtiö on omalla tontilla, jonka keskellä on tilava, tasainen, yhteinen piha-alue lasten leikkeihin ja yhteiseen tekemiseen.

Huoneiston pohjaratkaisu on hyvä, kaikki huoneet ovat tilavia ja säilytystilaa on todella paljon: huoneistokomerot, vaatehuone, pihavarasto ja AUTOTALLI,

Kravuntie 3, 00740 Helsinki, Siltamäki/Suutarila
RT, 78 m² 3h, k, rt, saunaos., erill.wc

Huoneiston pohjaratkaisu on hyvä, kaikki huoneet ovat tilavia ja säilytystilaa on paljon:
huoneistokomerot, vaatehuone, pihavarasto ja AUTOTALLI, joka kuuluu huoneistolle, asumismukavuutta lisää yläkerran parveke saunaosaston vieressä, pesukoneliitäntä ja tila pesukoneelle on alakerran vessassa – pyykkihuolto ei näin ollen vie tilaa kylpyhuoneesta. Yläkerran kylpyhuone/wc ja alakerran wc on remontoitu pinnoiltaan ja saunan lattia on uusittu samassa yhteydessä, huoneiston pintoja on uusittu ja keittiötä kohennettu.

Keinutie 5, 00940 Hki, Kontula
Kerrostalo, 84 m², 4h,k,kph,erillinen WC.

Harvoin tarjolla alueelta PUTKIREMONTOIDUSTA TALOSTA tilava perheasunto, jossa on samat asukkaat viihtyneet yli 50 vuotta. Vehreä ja rauhallinen alue, taloyhtiöllä iso oma tontti.

Metroasemalle ja ostoskeskukseen n. 700 m, bussipysäkki vieressä, ala-asteelle ja lähikauppaan n. 300 m.

Suunnistajankuja 4, 01280 Vantaa, Länsimäki
KT, 1h, avok., kph/wc, las.parveke  32,5 m2

Hyvä ensiasunto, toimiva kakkoskoti, hyvä sijainti rauhallisella alueella omalla tontilla puistoalueen vieressä.

Ylimmän, 3./3, kerroksen toimivan kokoinen remontoitu yksiö, jossa on tilava lasitettu parveke puistometsään n. itään.

Lähiruokakauppaan, kirjastoon ja postiin n. 30 m. Mellunmäen ostoskeskuksen monipuolisiin palveluihin n. 1 km. Bussipysäkki lähes vieressä,

METROasemalle n. 1 km.

Maratonkuja 1 , 01280 Vantaa, Rajakylä

Rivitalo, 3h, k, vh, saunaos., erill.wc, varasto, piha   79,5 m2 

Ihanteellinen lapsiperheen koti isossa rivitaloyhtiössä, jossa on peräti 40 asuntoa. Taloyhtiöllä on todella suuri, 12957 neliön oma tontti, jossa talojen keskiössä on suojaisa ja turvallinen iso piha lasten leikeille ja ulkoliikuntaan. Kaukolämpö. Yhtiössä on talopesula/pesutupa. Huoneistolle kuuluu sähköpistokkeella varustettu piha-autopaikka.

Huoneiston käytössä on etelään ja länteen avautuva aidattu piha-alue, jonne voi perustaa oman kesäkeitaan ja lisäksi on hyvin tilaa vaikkapa omalle hyötykasvimaalle. Pihalla on lisäksi talon vieressä tilava puuterassi.

Kotikonnuntie 2 B, 00940 Helsinki
KT, 2h, k, kph/wc, las.parveke   54 m2

Läpitalon 7./8 kerroksen näköalahuoneisto v. 1968 valmistuneessa hissitalossa.

Kaikista huoneista ja tilavalta lasiteltu länsiparvekkeelta hulppeat, avarat näkymät.

Huoneisto on kauttaaltaan remontoitava-kuntoinen.

Kontulan ostoskeskukseen ja metroasemalle n. 300 m, bussipysäkki talon vieressä.

 

Keinutie 7, Helsinki, Kontula,
Kerrostalo, 2h, kk, kph, las.parveke n. länteen, 46,0 m², 

Hissitalossa 46 neliön kaksio Keinutien rauhallisessa kulmassa puistoalueen vieressä. Kyseisen kuudennen kerroksen huoneiston kaikista ikkunoista ja tilavalta lasitetulta parvekkeelta avarat, vehreät näkymät länteen puistometsään.

Taloyhtiö on kaikin puolin hyvin hoidettu, isot remontit ovat takanapäin ja lisäksi vehreiden piha-alueiden siisteyttä ja viihtyisyyttä on ylläpidetty hyvin.

Kotikonnuntie 10 , 00940 Helsinki, Kontula
Kerrostalo, 4h, k, vh, kph/wc, erill.wc, tilava las. eteläparv., 90 m2

7. kerroksen tilava näköalahuoneisto! Tilaisuus avaruutta ja valoisuutta kaipaaville, tilan tuntua lisää yli 7 metriä pitkä lasitettu eteläparveke. Oma iso tontti rauhallisessa ja hyvin hoidetussa ympäristössä. Rappuun ja hissiin tultassa ei porrasaskelmia, tasainen piha-alue.

Kotikonnuntie 9, 00940 Helsinki, Kontula
Kerrostalo, 2h, k, vh, kph/wc, las.parv., 52,5 m2

Avaruutta, valoisuutta! Tilavan olohuoneen jatkeena huoneen levyinen lasitettu eteläparveke vehrein näkymin erittäin isolle puistopihalle. Rauhallinen alue hyvin hoidetun pientaloalueen vieressä. Taloyhtiö on erittäin hyvin hoidettu, kaikki isot remontit on tehty, mm. julkisivuremontti, piha-alueet, porraskäytävät on remontoitu priima-kuntoon, PUTKIREMONTTI (LVVS) on valmistunut juuri.

Konalantie 12, 00370 Helsinki, Pitäjänmäki
Kerrostalo, 2h, kk, kph/wc, parveke länteen, 38 m2

Tiilitalossa muuttovalmis, vapaa 1. krs:n kulmahuoneisto (ei maantasalla), josta näkymät taloyhtiön vehreään ja rauhalliseen pihapiiriin. Hyvin hoidettu taloyhtiö omalla isolla tontilla, putkiremontti juuri valmistunut.

Lavettitie 3, 00430 Helsinki, Maununneva
Omakotitalo, 4h, kuisti, k, takka, saunos., autotalli, varastot , 100 m2

Arvostetulla omakotitaloalueella v. 1955 valmistunut kodikkuutta henkivä puutalo, jossa viehättävä kuisti. Talon asuintilat ovat kahdessa kerroksessa, lisäksi kellarikerroksessa saunaosasto, n. 30 m2:n autotalli ja varastot. Talo on sisätiloiltaan alkuperäiskuntoinen, sisätilat vaativat täyden remontin.

Yläkerran makuuhuoneet ovat suurilta osin korkeita tiloja. Talo myydään 600 m2:n tonttiosuudella.

Lavettitie, 00430 Helsinki, Maununneva
Omakotitalotontti 620 m²

Arvostetulla pientaloalueella tasamaatontti. Alueelle on viime vuosina rakennettu uusia asuinpientaloja, ympäristö on yleisvaikutelmaan siisti ja hyvin hoidettu. Tontille luonnostellun tonttijaon mukaan ajoväylä tulisi olemaan Lavettitien puolella. Määräalan koko on 620 m2, jolla on rakennusoikeutta 155 kerros-m2.

Lavettitie, 00430 Helsinki, Maununneva
Omakotitalotontti 461 m²

Arvostetulla pientaloalueella tasamaatontti. Alueelle on viime vuosina rakennettu uusia asuinpientaloja, ympäristö on yleisvaikutelmaan siisti ja hyvin hoidettu. Tontille luonnostellun tonttijaon mukaan ajoväylä tulisi olemaan Kanuunantien puolella. Määräalan koko on 461 m2, jolla on rakennusoikeutta 115 kerros-m2.

Rautalammintie 4, 00550 Helsinki, Vallila
58,5 m², 2h, k, kph, las. parveke

Taloyhtiö on päättänyt teettää perusteellisen putkiremontin, joten huoneistojen vesi- ja viemärijohdot uusitaan ja kylpyhuoneet remontoidaan kokonaan. Ko. urakan kilpailutus on ”loppusuoralla” ja osakas voi vielä esittää toivomuksiaan kylpyhuoneensa materiaaleista ja kalusteista sekä niiden sijoittelusta kylpyhuoneessa. Talo sijaitsee kuvassa olevan Vallilan puiston vieressä.

Niittymaanaukea 8, 02200 Espoo, Tapiola/Niittymaa
Kerrostalo, 2-3 h, rt, k, khh/kph, ikk.sauna, las.parv., 82 m2

V. 2005 valmistuneessa talossa rauhallisella ja hyvin hoidetulla alueella lähes uutta vastaavassa kunnossa oleva 3./5 kerroksen läpitalon huoneisto, yht.järj. mukaan 3h+k.Rappukäytävän tilavaan hissiin on esteetön kulku ja talon sekä alueen ympäristö on tasamaata, joten asunto soveltuu hyvin myös senioreille

Munkkiranta 3, 02360 Espoo, Munkkiranta/Soukka,
Rivitalo 4 h + 36 m2:n harrastehuone, avok./rt, s, piha, autokatos, 104,5 m²,

Suvisaariston kupeessa hyvin hoidetulla merellisellä pientaloalueella sijaitseva ihana Koti. Yhtiöjärjestyksen mukaan 4 huonetta + 36 m2:n harrastetila kellarissa

Soittajantie 3, 00420 Helsinki, Kannelmäki
Kerrostalo, 2h, k, kph/wc, vh, eteläparveke, 48,6 m2

Valoisa, läpitalon toisen kerroksen kaksio, jonka pohjaratkaisu on erittäin toimiva, mm. olohuone on tilava. Huoneistossa on juuri putkiremontti valmistunut ja sen yhteydessä tilava kylpyhuone on remontoitu uuden veroiseksi. Olohuoneessa ja eteisessä hyväkuntoinen parketti, kokonaisuudessaan siisti. Parveke etelään.

Rauhallinen sijainti, juna-asema ja bussipysäkki vieressä sekä hyvät palvelut lähellä

Iivisniemenkatu 2, Espoo, Iivisniemi,
Kerrostalo, 4h, k, rt, kph, erill.wc, vh, lasit.parv., 91,0 m²,

Hyvä perheasunto hissitalon 4. kerroksessa avarin luontonäkymin. Oma tontti vehreän, luonnonkauniin Iivisniemen kallion ulkoilualueen vieressä. Huoneisto on hyväkuntoinen muilta osin, mutta seinät kaipaavat pintaremonttia. Lattioilla uudehko hyväkuntoinen laminaatti, tilava ja tyylikäs kylpyhuone ja pikkuvessa ovat uutta vastaavassa kunnossa, lasitettu eteläparveke.

Jaakkimantie 10, Laajalahti, Espoo
77 m², Omakotitalo; 4h, kk, ruokailuhuone, saunaos., khh, wc, erill. autotalli

Hyvin hoidettu rintamamiestalo-tyyppinen omakotitalo rauhallisella idyllisen kauniilla, yhtenäisellä puutaloalueella. Taloon on kolme sisäänkäyntiä, joten keittiöön on oma sisäänkäynti sekä myös kellaritiloissa olevasta saunaosastosta on ovi pihalle.

Tilava, oma perinteinen syreeniaidalla rajattu puutarhatontti omenapuineen, marjapensaineen ja kasvimaineen.

Palotie 14, 01610 Vantaa, Kaarenmäki, Kaivoksela
Rivitalo, 5-6 h, avok., s/psh, toinen kph, 2xwc, iso piha, varasto, 140 m2

Puistomaisessa ympäristössä omalla isolla tontilla remontoitu koti yhdessä tasossa. Taloyhtiössä mm. LVIS-saneeraus tehty perinteisellä tavalla. Huoneistossa erikoisuutena kaksi remontoitua kylpyhuonetta: pesuhuone suihkuineen saunaosaston/takkahuoneen yhteydessä ja toinen on mm. poreammeella varustettu kylpyhuone

Tuulimyllyntie 10, 00920 Helsinki, Myllypuro,
50,5 m², 2h, kk, kph/wc, vh, tilava lasitettu parveke

Einomaisella rauhallisella paikalla puistikon vieressä siistikuntoinen vapaa kaksio. Tilava olohuone, josta käynti olohuoneen levyiselle lasitetulle länsiparvekkeelle. Vehreä, erittäin hyvin hoidettu piha-alue. Taloyhtiön kaikki isot remontit on tehty, mm. putkiremontti perinteisellä tavalla on valmistunut v. 2012. Hissitalon 2./7 kerros, ei porrasaskelmia hissiin tultaessa.

Alakiventie 3, 00920 Helsinki, Myllypuro
Kerrostalo, 5 h, k, kph, erill.wc, vh, lasit.parveke, 111,5 m2

Taloyhtiössä on päätetty kahden uuden asuinkerroksen rakentamisesta taloon ja lisäksi on päätetty samanaikaisesti kunnostaa julkisivut, parvekkeet, ikkunat, LVIS-urakka perinteisellä tavalla, hissit, piha-alueet ja parkkipaikat, ks. kuvista Arkkitehtitoimisto Hedman & Matomäki Oy:n luonnossuunnitelma julkisivusta.

Maria Jotunin tie 6, 00440 Helsinki, Pohjois-Haaga
Kerrostalo, 2 h, kk, kph/wc, vaateh., lasit.parv., 47 m2

Hyväpohjainen, vapaa kaksio hissitalon 3. kerroksessa omalla tontilla, ikkunat ja lasitettu parveke rauhalliselle puistomaiselle pihalle n. länteen.

Karakalliontie 3, Espoo, Karakallio,
3 h, tilava k, kph/wc,... , 71 m², Kerrostalo

Erinomaisen pohjaratkaisun omaava kaunis kolmio, tehokkaat neliöt. Kaikki huoneet reilun kokoisia, lisäksi tyylikkääksi kokonaan remontoitu ja erittäin tilava keittiö. Tilava remontoitu kylpyhuone lattialämmityksineen ja tyylikkäine yksityiskohtineen, tammiparkettilattiat kaikissa huoneissa ja lasitettu eteläparveke lisäävat viihtyisyyttä.

Eteläinen Rastitie 12, 01360 Vantaa, Havukoski,
Kerrostalo, 2h, k, kph, 48 m²

Hyväkuntoinen, toimivan pohjaratkaisun omaava kaksio rauhallisella alueella Kiinteistö Oy Havukosken Palvelutalon 3. kerroksessa.

Yläportti 4, 02210 Espoo, Olari,
KT, 4h, kk, rt, s/kph, erill.wc, vh, las.parveke, 95 m2,

Tilava ja valoisa 5. kerroksen huoneisto upein panoramanäkymin ylitse Espoon. Tässä Olari-talossa on hissi ja sijainti mitä parhain Olarinmäen huipulla omalla tontilla. Huoneistossa tilava olohuone/ruokailutila, joissa erittäin isot näköalaikkunat, saunasta käynti suoraan lasitetulle eteläparvekkeelle, lisäksi huoneistossa takka.

Karakalliontie 3, 02620 Espoo, Karakallio
Kerrostalo, 3 h, tilava k, kph, erill.wc, las. eteläparveke, 71 m2,

Ylimmän kerroksen näköalahuoneisto, jossa on erinomainen pohjaratkaisu, tehokkaat neliöt. Kaikki huoneet reilun kokoisia ja lisäksi keittiö, johon mahtuu suurikin seurue yhteiselle illalliselle. Lasitettu eteläparveke kutsuu nauttimaan valosta ja auringosta. Rauhallinen sijainti omalla, tilavalla ja hyvin hoidetulla puutarhatontilla.

Latokartanonkatu 8, Tammisaari
79 m², 3h, k, s, kph,

Tammisaaren keskustassa wanhan kaupungin, puiston ja venesataman läheisyydessä oleva hyväkuntoinen Koti v. -86 rakennetussa tyylikkäässä pienkerrostalossa. Iso keittiö ja olohuone, kaksi tilavaa makuuhuonetta sekä lasitettu iso eteläparveke. Hyväkuntoinen ikkunallinen kylpyhuone ja siisti ikkunallinen sauna, erillinen wc. Parvekkeelta on näkymät kauniiseen puistoon.

Piispanmäenkuja 2, Espoo, Piispanmäki,
Rivitalo, 5h, k, s, 2*kph, khh, 2*wc, parveke ja piha, 113,5 m²

Tyylikäs päätyhuoneisto, uudehkossa, vankassa kivitalossa mäen harjalla Piispanmäen rauhallisessa kainalossa omalla tontilla.

Piispanmäenkuja 2, Espoo, Piispanmäki
Rivitalo, 5h, k, s, 2*kph, khh, 2*wc, parveke ja piha, 113,5 m²

Tyylikäs H-talon päätyhuoneisto taloyhtiön parhaalla paikalla uudehkossa, vankassa kivitalossa korkealla mäen harjalla. Tähän kauniiseen kotiin kuuluu erikoisuutena pikkupihan lisäksi hallintaoikeudella talon päädyssä oleva n. 300 m2:n suojaisa ja vehreä puuterassilla varustettu piha

Intiankatu 36, Helsinki, Kumpula
KT, 2 h, avokeittiö, vaateh., kylpyhuone , 43 m²

Hyväkuntoinen ja toimiva kaksio idyllisessä Puu-Kumpulassa

Meri-Rastilantie 21, 00980 Helsinki
Kerrostalo, 2-3 h, avokeittiö, ikkunallinen kylyhuone/wc , tilava las. parveke, 72 m²

Tyylikäs, remontoitu kulmahuoneisto, jossa muuneltavissa oleva pohjaratkaisu

Graniittitie 1, Helsinki, Pihlajamäki
KT, 4h, k, s, khh, kph/wc, erill. wc, parveke , 115 m²

Tilava ja toimiva, siistikuntoinen perheasunto v. 1977 valmistuneen hissitalon 5. kerroksessa.

Alakiventie 3, 00920 Helsinki, Myllypuro
KT, 3h, k, kph, wc, parveke , 69 m²

Valoisa kolmio, jonka tilavalla länsiparvekkeella viihtyvät sekä kukat, että kauniita luontonäkymiä rakastava asukaskin.

Kiskontie 5, Helsinki, Ruskeasuo
KT, 2h, kk, kph , 37 m²

Ensimmäinen Ruskeasuolle rakennettu kerrostalo, As Oy Ruskeasuo, sijaitsee ihanteellisella, vihreällä pienkerrostaloalueella omalla tontilla, rak. v. 1948.

Kanneltie 11, 00420 Helsinki, Kannelmäki
KT, 3-4 h, k, rt, vh, kph, erill. wc, 85,5 m²

Muutama vuosi sitten lähes kokonaan remontoitu tunnelmallinen huoneisto 50-luvun lopulla valmistuneen tiilitalon 2. kerroksessa.

Ruoholahdenranta 1, 00180 Helsinki, Ruoholahti
Toimistohuoneisto, 3h+kk+wc, 70 m2

Vapaa toimistohuoneisto, joka sijaitsee erinomaisten keskustan palvelujen sekä tulevan uuden Jätkäsaaren asuin- ja liikekeskusalueen naapurissa.

Kaikista huoneista merinäkymät satamaan.

Mätästie 5, Helsinki, Suurmetsä
KT, 4h+k+kph/s, 97 m2

Erittäin hyväpohjainen saunallinen 1. kerroksen päätyhuoneisto.Tässä siistikuntoisessa huoneistossa on kokonaan v. 2007 remontoitu kylpyhuone-/saunaosasto

Vahtirinne 20, 00370 Espoo, Mäkkylä/Pitäjänmäki
Kerrostalo, 2 h, k,49,5 m2

Hyväpohjainen, vapaa, isolla lasitetulla parvekkeella varustettu kaksio v. 1992 valmistuneessa Seniori-talossa yli 55 vuotiaille.Talosta sisäkäytävää pitkin käynti naapurissa sijaitsevaan Diakonissalaitoksen palvelutaloon, jossa mm. hyvä ruokala, kahvila/kioski, kirjasto/lehtisali, uima-allas/sauna-osasto ja kuntosali.

Armas Launiksenkatu 2, 02650 Espoo, Leppävaara
Kerrostalo, 3h, k, kph/wc, tilava parveke, 64 m2

Tarjolla kokonaan tyylikkääksi remontoitu muuttovalmis Koti jykevässä tiilitalossa! Huoneistossa avaruutta ja valoisuutta, koko huoneiston levyinen tilava parveke, tyylikkäät pintamateriaalit ja laadukkaat integroidut kodinkoneet. Oma tontti. Hyvä sijainti pikkukadun rauhallisessa kainalossa, kuitenkin Kauppakeskus Sellon ja Gallerian kattavien palvelujen läheisyydessä

Kivenhakkaajankuja 1, Leppävaara, Espoo
76 m², 3h, k, s, rt, kph, erill. wc, las. parveke,

Tyylikäs ylimmän 3. kerroksen saunallinen päätyhuoneisto huippusijainnilla Kauppakeskus Sellon ja Kauppakeskus Gallerian kattavien palveluiden läheisyydessä, juna-asemalle vain n. 600 m, bussipysäkki n. 50 m. Lisäksi muutaman sadan metrin säteellä mm. ala- ja yläaste sekä lukio, urheiluhalli, urheilukenttä ja uimahalli.

Kivenhakkaajankuja 1, Espoo, Leppävaara
Kerrostalo, 5h, avok., sauna, kph, 2 x erill.wc, vh, las.parv., 120 m2

Erittäin hyvä, kodikas perheasunto huippusijainnilla rauhallisella paikalla aivan puistoalueen vieressä sekä ala- ja yläasteen sekä lukion läheisyydessä! Ylimmän, 3. kerroksen päätyhuoneisto, jonka pohjaratkaisussa huomioitu hyvin kodin arkiliikenne. Tilava olohuone yhdessäoloon, neljä makuuhuonetta, kaksi suihkua ja kaksi erillistä wc:tä.

Kolsarintie 5, 00139 Hki, Konala
25 m², 1 h, kk, kph

Laadukkaasti remontoidun julkisivun ja rappukäytävän sekä hyvin hoidetun, viihtyisän piha-alueen kautta omaan kotiin. Sijaitsee erittäin rauhallisella alueella keskeisellä paikalla Kehä I:n, Vihdintien ja Pitäjänmäen juna-aseman läheisyydessä. Oma tontti, oma talonmies, hissitalo. Huoneistossa on toimiva pohjaratkaisu.

Kupittaankatu, 20700 Turku, Itäinen keskusta
Kerrostalo, 2h, k, ikk. s, kph, erill.wc, las.parveke, 51,5 m2

Avaruutta, valoisuutta, erittäin hyvä kokonaisuus! Hyvin hoidetun taloyhtiön 3./8 kerroksen kaksio, jonka avaruutta lisää lasitettu kulmaparveke n. länteen rauhallisin näkymin pihan puolelle, sekä olo- että makuuhuoneessa ikkunat ovat kahteen suuntaan. Asunto on hyvin pidetty, hoidettu ja huollettu: Ikkunalla varustettu sauna, tilava kylpyhuone, erillinen wc ja keittiö ovat lähes uutta vastaavassa kunnossa, asuinhuoneiden pinnat ovat siistikuntoiset, kaikki lattiat tammiparkettia.

Tiilentekijänkatu 8 , 20810 Turku, Martti
Kerrostalo, 1h, kk, 29 m2

V. 1951 valmistuneen vankan kivitalon 1. kerroksen A-rapun yksiö halutulla Martin alueella Aurajoen rannan ja rantapuistikon läheisyydessä. Hyvin hoidettu taloyhtiö rauhallisella alueella omalla tontilla, suurempia remontteja ole tiedossa, linjasaneeraus tehty 90-luvulla ja julkisivuremontti tehty 2000-luvulla. Huoneisto on lähes alkuperäiskuntoinen, joten tästä saa remontoimalla täysin oman maun mukaisen yksilöllisen kodin.

Vesijärvenkatu 30, 15140 Lahti, Keskusta
Kerrostalo, 4h, k, kph/wc, erill.wc, vh, 2 eteläparveketta, 115 m2

Uniikki ylimmän 6. kerroksen läpitalon huoneisto hissitalossa Lahden keskustan, torin ja linja-autoaseman läheisyydessä. Hyvä sijainti Pikku-Vesijärven rantapuiston ja Fellmanin puiston kupeessa. Oma tontti. Hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa mm. PUTKIREMONTTI ON TEHTY perinteisellä tavalla v. 2006.

Esimerkkejä kiinteistöistä, joista olemme laatineet arviokirjan:

”Toukokuussa 2014 arvioimassa vapaa-ajan kiinteistö Sipoon merellisissä maisemissa. Punainen huvila, pala rantaa, laituri ja venepaikka. Aurinko, meri, lokkeja. Ja rannalla pienoinen kahvila…

Vapaa-ajan kiinteistön arviointia Porkkalassa talvella 2012. Jyrkkä kallionrinne rajoittuu mereen, Porkkalan korkeimmalla mäen harjalla vapaa-ajan asunto upein merinäkymin.

Marraskuussa 2013 arviointimatkalla Porvoon saaristossa. Onneksi sää suosi, meri oli peilityyni, aamuaurinko kultasi rannat ja kaislat, mukava oli soutajan soudella.

Arvion kohteena kiinteistö saaren etelänpuoleisella niemellä parin sadan metrin merimatkan päässä rannasta.

Helmikuussa 2017 Kanta-Hämeessä arvioimassa yli 100 hehtaarin tilaa, johon kuuluu n. 300 neliön historiallisen päärakennuksen lisäksi mm. useita talousrakennuksia. Tilaan kuuluu lisäksi peltoa ja metsää lähes 100 hehtaaria, järven rantaa ja oma saari. Kuvan rauniolinna ajomatkan varrelta.

Syyskuussa 2019 arvioitu Kirkkonummella sijaitseva kiinteistö, jolla v. 1902 valmistunut jugend-omakotitalo sekä useita talousrakennuksia. Kiinteistöllä tilava klassinen puutarhapiha, jossa paljon istutuksia sekä hedelmäpuita. Kiinteistöltä on matkaa meren rantaan n. 200 metriä, siellä oma venelaituri ja saunarakennus.

Kuvassa monimuotoinen ja kaunis lauta-/paanuverhoiltu päärakennus.