Toimitilatlogo2

Toimitilat-palvelumme käsittää toimisto-, varasto-, liike- ja tuotantotilojen myynti- ja vuokrausvälityksen pääkaupunkiseudulla.

Osa meillä vuokrattavana tai myynnissä olevista toimitiloista näkyy osoitteessa www.oikotie.fi.

Alla on esimerkkejä referenssikohteistamme, joita olemme olleet välittämässä.

Kannattaa ottaa yhteyttä meihin ja tiedustella vapaita toimitiloja sillä kaikki kohteemme eivät näy Oikotien nettisivuilla.

Meillä on tarjolla yli 1000 kohdetta pääkaupunkiseudulla.

Me etsimme teille sopivan toimitilan ja

Te voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne.

Palvelu on maksuton.

Alla on esimerkkejä kohteista, joita olemme olleet vuokraamassa:

288,5 m2 vapaana oleva, tehokas toimistohuoneisto erillisin työhuonein Erottajankatu 19, Helsinki

288,5 m2 Vapaana oleva, tehokas toimistohuoneisto erillisin työhuonein v. 1893 valmistuneen upean arvokiinteistön ylimmässä 6. kerroksessa, kokonaan peruskorjattu v. 1998. Kiinteistö sijaitsee ydinkeskustassa Erottajan ja Esplanadin kulmauksessa ja näille kaduille on toimistosta näkymät, lisäksi näkymät sisäpihan puolelle. Kiinteistössä on jäähdyttävä ilmastointi ja pysäköintitilaa löytyy lähistöllä olevista Erottajan ja Kasarmintorin pysäköintihalleista. Rakennuksen sisäpihalla on rauhallinen, puutarhamainen keidas oleskeluun.

147 m2 erinomainen toimisto ydinkeskustassa Aleksanterinkadulla

147 m2 erinomainen toimisto ydinkeskustassa. Saneeratussa Gaselli-korttelissa 6. kerroksen erinomainen avotoimisto joka muutettavissa myös huoneelliseksi. Kiinteistössä on koneellinen ilmastointi ja jäähdytys sekä mm. nykyaikaiset talotekniikkaratkaisut.

121 m2 toimistotila keskustassa Pohjois-Espalla

121 m2 erinomainen toimistotila ydinkeskustassa Pohjoisesplanadin varrella. Saneeratussa Gaselli-korttelissa 3. kerroksen erinomainen huoneellinen toimistotila. Kiinteistössä on koneellinen ilmastointi ja jäähdytys sekä mm. nykyaikaiset talotekniikkaratkaisut.

Ydinkeskustassa, arvotalossa erinomainen 190 m2 5. krs. toimistotila

Ydinkeskustassa, arvotalossa erinomainen 190 m2 5. krs. toimistotila. Kiinteistö sijaitsee Pohjoisesplanadin ja Mikonkadun kulmassa. Tilat ovat saneerattuja ja laadukkaita ja niissä on koneellisen ilmastoinnin lisäksi myös jäähdytys. Kaikki keskustan palvelut vieressä ja mm. pysäköintitilaa löytyy viereisestä Kluuvin Parkista.

Annankatu 27, 00100 Helsinki, 189 m2 toimistotila

189 m2 siistiä 4. kerroksen huonetoimistotilaa Kampissa.

Simonkatu 9, 00100 Helsinki, 92 m2 liiketila

92 m2 liiketila Kampissa hyvällä liikepaikalla Forumissa. Tilaan on käynti Forum-Kamppi- sisäkäytävältä. Tila soveltuu ensisijaisesti myymäläkäyttöön mutta myös kahvilatoimintaan.

219 m² Eteläesplanadi 22, 00130 Helsinki

219 m2, 3. kerroksen avo/kombitoimistotilaa Esplanadin puiston varrella. Kiinteistössä on jäähdytys.

Fabianinkatu 10, 00130 Helsinki

679 m2 erinomaisella paikalla keskustassa Esplanadin puiston vieressä toimisto/liiketila. Tila on korkeata ja avointa tilaa jossa avoimen tilan ympärillä kevyillä seinillä muodostettuja tsto/neuvotteluhuoneita. Tila voidaan muokata vuokralaisen tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Eteläinen Makasiinikatu 4, 00130 Helsinki

325 m2 toimisto keskustassa Kaartin kaupunginposassa erinomaisella paikalla arvostetussa v. 1905 valmistuneen Jugend-talon 3. kerroksessa. Toimistotiloissa koneellinen ilmanvaihto jäähdytyksellä. Tilassa on sekä tsto-huoneita että myös avotilaa ja tilat ovat tarvittaessa muokattavissa. Tilaan kuuluu mm. keittiö sekä 2 kpl WC. Pysäköintimahdollisuus Kasarmitorin Q-Parkissa.

Katutason 95 m2 liiketila erinomaisella liikepaikalla Viikissä

Katutason 95 m2 liiketila erinomaisella liikepaikalla Viikissä Kauppakeskus Prisman vieressä vuonna 2011 valmistuneessa rakennuksessa. Rakennuksen ylemmissä kerroksissa on asuntoja.

Liisankatu 25, 00170 Helsinki, Kruununhaka, 48 m2 liiketila

Hyväkuntoinen 48 m2:n liikehuoneisto katutasossa täysin remontoidussa jugend-talossa Kruununhaan parhaalla liikepaikalla. Bussi- ja raitiovaunupysäkit vieressä ja Kaisaniemen metroasemalle n. 500 m. Isolla näyteikkunalla varustettu liiketila, jossa tilava ja korkea myymälätila sekä n. 10 m2:n takahuone, jossa wc ja käyntiovi sisäpihalle. Tilassa on valmiina Ilmalämpöpumppu liiketilan jäähdytykseen.

Vironkatu 12, 00170 Helsinki, Kruununhaka, 36 m2 liikehuoneisto

V. 1907 valmistuneen jugend-talon kivijalassa näyteikkunalla varustettu 36 m2 liikehuoneisto arvokkaalla paikalla Säätytalon, Ritarihuoneen, Suomen pankin ja Senaatintorin läheisyydessä, Kauppatorikin on lähes kulman takana. Raitiovaunupysäkki vieressä.

Kauppakeskus LIILA

Kauppakeskus LIILA Espoon Suomenojalla on yksi kohteistamme, johon olemme yhteistyössä kiinteistön omistajan kanssa hankkineet vuokralaisia. Kauppakeskus LIILA (entiseltä nimeltään Kauppakeskus Martinsilta) on uudistettu kesällä 2013 kaupallisesti erittäin toimivaksi tyylikkääksi kokonaisuudeksi, Liila on remontoitu sekä sisätiloiltaan että ulkopuolelta vastaamaan 2010 -luvun asiakkaiden vaatimuksia.

Fredrikinkatu 48. Keskeisellä paikalla Kampissa vapautumassa oleva katutason 401 m2 liiketila

Keskeisellä paikalla Kampissa vapautumassa oleva katutason 401 m2 liiketila. Tennispalatsi ja Kampin metroasema aivan vieressä. Tila ei sovellu kahvila- tai ravintolaliiketoimintaan.15

115 m2 toimistotilaa keskustassa Kampissa

115 m2 toimistotilaa keskustassa Kampissa. Tila jakautuu 56m2 + 59 m2 tiloihin jotka ovat 1. kerroksessa ja kellarissa.

218 m2 toimistotilaa Hämeentiellä

218 m2 toimistotilaa Hämeentiellä tyylikkääksi ja nykyaikaisin talotekniikkaratkaisuin saneeratussa kiinteistössä. Kiinteistössä on myös henkilöstöravintola Käenpesä, neuvottelutiloja, pysäköintipaikkoja ja varastotiloja. Erinomaiset kulkuyhteydet mm. Sörnäisten metroasema lähellä. Kehittyvä kalasataman seutu myös läheisyydessä.pysäkki on 200 m päässä.

Siistiä toimistotilaa 454 m2 Lauttasaaressa

Vuokrataan siistiä toimistotilaa 454 m2 Lauttasaaressa. Tila on pääosin huoneellista toimistotilaa, jossa löytyy myös isompi neuvotteluhuone, avotilaa sekä sosiaalitilat. Rakennuksesta löytyy myös henkilöstöravintola ja pysäköintitiloja.

224 m2 liiketilaa Helsingin ydinkeskustassa Erottajajankatu 19:ssä

Erittäin potentiaalisella kauppapaikalla Erottajankadun ja Eteläesplanadin kulmauksessa liiketilaa 224 m2 katutasossa + 73 m2 varastotila kellarissa, jonne johtaa liiketilasta kierreportaat. Kiinteistö on v. 1893 valmistunut upea arvokiinteistö ydinkeskustassa. Kiinteistö on kokonaan peruskorjattu v. 1998.

184 m2 uudenaikaista toimistotilaa Leppävaarassa Lars Sonckinkaari 16:ssa, 5. krs:ssa

Uudenaikaista 5. krs:n toimistotilaa 184 m2 Leppävaaran Stella Business Parkissa. Rakennus on valmistunut 2001 ja kiinteistö täyttää kaikki nykyaikaisen toimistorakennuksen vaatimukset.

Vuokralaisella on käytössään myös talossa olevat yhteiset kokous- ja edustustilat erilliskorvauksin. Kiinteistössä on myös ravintola ja aulapalvelut. Pysäköintitilaa löytyy runsaasti pysäköintihallista. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset ja Helsingin keskustaan ajaa noin vartissa ja Tapiolaan n. 10 minuutissa.

Sellon kauppakeskuksen erinomaiset palvelut ovat n. 700 metrin päässä.

Modernia toimistotilaa Leppävaarassa Linnoitustie 9:ssä 278 m2

Modernia liiketilaa Leppävaaran Busines Parkissa. Tilat sijaitsevat rakennuksen viidennessä kerrroksessa. Kiinteistössä on myös aulapalvelut. Paikoitustilaa löytyy sekä rakennuksen pihalta, että kellarikerroksen parkkihallista. Hyvien liikenneyhteyksien varrella kehä 1:n ja Turunväylän tuntumassa. Leppävaaran metroasemalle matkaa n. 700 m. Kauppakeskus Sellon erinomaiset palvelut aivan vieressä.

Siistikuntoista avotoimistotilaa 88 m2, Hämeentie 153, Arabia, Helsinki

Siistikuntoista avotoimistotilaa 88 m2 4. kerroksessa merellisessä Arabiassa. Paikoitustilaa löytyy sekä sisäpihalta, että kellarin parkkihallista. Samassa kiinteistössä myös lounasravintola. Hyvät bussi- ja raitiovaunuyhteydet.

Toimistotilaa 360 m2, Tynnyrintekijänkatu 1, Sörnäinen, Helsinki

Toimistotilaa 360 m2 Sörnäisissä. 1 kerroksessa siistiä toimistotilaa nykyaikaisessa v.2002 rakennetussa kiinteistössä, jossa mm. jäähdytys, kokoustiloja, samassa talossa lounasravintola. Kehittyvän Kalasataman alueen tuntumassa metroaseman läheisyydessä.

214 m2 toimistotilaa keskustassa Kaisaniemenkatu 13, Helsinki

214 m2 toimistotilaa 8. kerroksessa keskustassa Kaisaniemenkadulla.

Toimistotila voidaan remontoida vuokralaisen toiveiden mukaan. Kiinteistössä on nykyaikainen talotekniikka, muun muassa jäähdytys. Paikoitustilaa löytyy mm. EuroPark Kluuvi, Kaisa Paikoitus.

Ylimmän kerroksen 45 m2 toimisto, Kumpulantie 5, Vallila

Ylimmässä, 7. krs.ssa 45 m2 toimisto. Kiinteistössä lounasravintola, aulapalvelu, saunaosasto sekä neuvotteluhuoneita vuokrattavana. Hyvät bussi- ja raitiotieyhteydet, lisäksi Pasilan asemalle matkaa alle 1 km.

Siisti muuttovalmis 251,1 m2 avotoimisto, Mäkelänkatu 58-60, Vallila, Helsinki

Siisti muuttovalmis 251,1 m2 avotoimisto 4. kerroksessa Mäkelänkadulla. Kiinteistössä on oma parkkihalli. Talossa on myös lastauslaituri ja tavarahissi. Hyvät kulkuyhteydet,; bussi ja metro.

Liiketilaa katutasossa 95 m2, Purotie 1, Pitäjänmäki, Helsinki

Liiketilaa katutasossa 95 m2 pitäjänmäellä v. 1991 rakennetussa kiinteistössä. Kiinteistö sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn Pitäjänmäentien ja Purotien kulmauksessa. Kiinteistössä on myös ravintola, jossa mahdollisuus lounasruokailuun. Autopaikkoja vuokrattavissa autohallista. Hyvät kulkuyhteydet, henkilöautolla, busseilla ja junalla.

Siistiä toimisto/varastotilaa 285 m2 2. kerroksessa Lauttasaaressa. Itälahdenkatu 23, Lauttasaari, Helsinki

Siistiä toimisto/varastotilaa 285 m2 2. kerroksessa Lauttasaaressa. Kiinteistöstä löytyy omia parkkipaikkoja ja lastauslaituri. Henkilöhissien lisäksi on myös tavarahissi.

 

64,5 m², uniikki toimistotila Erottajankatu 19, Helsinki

64,5 m2 Vapaa, uniikki toimistohuoneisto v. 1893 valmistuneessa upeassa arvokiinteistössä ydinkeskustassa, kiinteistö on kokonaan peruskorjattu v. 1998. Tämän tunnelmallisen toimistohuoneiston erikoisuutena on, että se sijaitsee upean puutarhamaisen sisäpihan rauhallisessa päädyssä. Toimiston ikkunasta avautuvat idylliset näkymät pihalle, jonka kautta myös sisäänkäynti. Kiinteistössä on jäähdyttävä ilmastointi ja pysäköintitilaa löytyy lähistöllä olevista Erottajan ja Kasarmintorin pysäköintihalleista. Kiinteistössä on yksi Helsingin upeimmista porraskäytävistä.

224 m2 vapaana oleva toimistohuoneisto erillisin työhuonein Kaisaniemenkatu 1, Helsinki

224 m2 vapaana oleva toimistohuoneisto erillisin työhuonein v. 1925 valmistuneen rakennuksen 5. kerroksessa. Kiinteistö sijaitsee ydinkeskustassa erinomaisin julkisin liikenneyhteyksin Mikonkadun ja Kaisaniemenkadun kulmauksessa. Toimistosta näkymät Kaisaniemenkadulle sekä sisäpihan puolelle. Pysäköintitilaa löytyy lähistöllä olevasta Kaisa-Paikoituksessa Fabianinkadulla.

99 m2 siistikuntoista erillishuonein olevaa toimistotilaa Eteläesplanadi 22, Helsinki

99 m2 siistikuntoista erillishuonein olevaa toimistotilaa Funkiskiinteistöstä Esplanadin puiston varrella 4. kerroksesta. Tiloista avautuu näkymät sekä Esplanadin puistoon ja Erottajalle. Kiinteistössä on jäähdytys ja tiloihin on mahdollista rakentaa myös erillisjäähdytyspalkit. Kiinteistössä sijaitsee myös kaksi tasokasta ravintolaa. Pysäköintitilaa löytyy lähistöllä olevista Erottajan ja Kasarmintorin pysäköintihalleista.

401,5 m2 edustavaa ja siistikuntoista erillishuonein olevaa toimistotilaa Etelaesplanadi 22, Helsinki

401,5 m2 edustavaa ja siistikuntoista erillishuonein olevaa toimistotilaa Funkiskiinteistöstä Esplanadin puiston varrella 2. kerroksesta. Tiloista avautuu näkymät sekä Esplanadin puistoon ja Erottajalle. Kiinteistössä on jäähdytys ja tiloihin on mahdollista rakentaa myös erillisjäähdytyspalkit. Kiinteistössä sijaitsee myös kaksi korkeatasoista ravintolaa. Pysäköintitilaa löytyy lähistöllä olevista Erottajan ja Kasarmintorin pysäköintihalleista.

Liikehuoneisto 798,5 m2 katutasossa Eteläesplanadi 22, Helsinki

Liikehuoneisto 798,5 m2 katutasossa. Tila mahdollista jakaa kahteen osaan. Liiketilaan käynti Etelä-Esplanadin puolelta avautuvalta valoisalta sisäpihalta, isot näyteikkunat samaan suuntaan. Arkkitehti Uno Ullbergin suunnittelema ja vuonna 1940 valmistunut funkis-kiinteistö, joka tunnetaan myös Bensowin talona. Kiinteistössä on jäähdytys.

Uutta liiketilaa, Helsinki, Itäkeskus, Vanhanlinnantie 3: 80 m2, 75,5 m2 ja 60 m2

Vuokrataan uutta liiketilaa katutasossa : 80 m2, 75,5 m2 tai 60 m2. Ei kiinteistön omistajan puolesta aukiolorajoituksia/-vaatimuksia. Vuonna 2011 valmistunutta liiketilaa katutasossa Itäkeskuksen Kauppakeskuksen läheisyydessä ja Tavaratalo Prisman korttelissa. Isot näyteikkunat ja sisäänkäynnit Prisman pääoven puolella liiketoiminnallisesti erinomaisella, vilkkaalla paikalla. Puotilan metroasema ja useat lähi- ja kaukoliikenteen bussipysäkit lähellä.

2500 m2 toimistotilaa, Vilhonvuorenkatu 11, Helsinki

2500 m2 toimistotilaa 3. ja 4. kerroksen tiloissa vain 3 km päästä ydinkeskustasta liikenteellisesti erinomaiselta paikalta. Tämä kiinteistö tunnettiin aikoinaan siinä toimineesta hattutehtaasta ja sijaitsee Vilhonvuorenkadun ja Sörnäisten Rantatien kulmassa voimakkaasti kehittyvän ja kasvavan Kalasataman asuin- ja liikekeskusalueen läheisyydessä. Rakennus on valmistunut v. 1937 ja saneerattu kokonaan v. 1991. Vuokrattavat tilat voidaan remontoida yrityksen tarpeiden ja tyylin mukaiseksi, niitä voidaan myös jakaa. Kiinteistössä on koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys. Samasta kiinteistössä on myös hyvä lounasravintola. Rakennuksen pihalla pysäköintialue vieraspaikkoineen, lisäksi rakennuksen alla on pysäköintihalli. Erittäin hyvä hinta-/laatusuhde!

Toimistotilaa, johon mahdollista yhdistää pienvarasto-/tuotantotilaa, 550m2 Atomitie 5, Pitäjänmäki, Helsinki

Vuokrattavana liikenteellisesti ja liiketoiminnallisesti erinomaiselta paikalta toimistotilaa, johon mahdollista yhdistää pienvarasto-/tuotantotilaa. Tätä monitoimirakennusta on saneerattu vuosien mittaan vastaamaan 2010-luvun yrityksen toimitilatarpeita tyylikkäine aula- ja toimistotiloineen, joissa on koneellisen ilmanvaihdon lisäksi myös jäähdytys.

Rakennus myös elää tarvittaessa muunneltavuuden ansiosta, vuokrattavat tilat voidaan remontoida yrityksen tarpeiden ja tyylin mukaiseksi esim. avotoimistoksi, erillisiin toimistohuoneisiin tai yhdistetyksi toimisto-, varasto- ja/tai tuotantotilaksi. Rakennuksessa on 6 henkilöhissiä ja 2 erittäin tilavaa tavarahissiä sekä

katetut lastauslaiturit. Tavarahisseistä käynnit kerrosten varastosiipeen, josta mahdollisuus yhdistää tilat toimistoihin. Soveltuu siten hyvin myös maahantuonti- ja tukkuyrityksille, korjaus- ja huoltotoiminnalle, ym.

Lisäksi saman katon alta on varattavissa eri kokoisia kokoustiloja tarjoilupalveluineen ja nykyaikaisin AV-tekniikoin, tyylikäs lounasravintola sekä toimistopalvelut kuten puhelinvaihde, postitus, kopiointi, skannaus, kuriiri- ja lähettipalvelut, myös siivouspalvelut.

Rakennuksen pihalla pysäköintialue vieraspaikkoineen, lisäksi piha-alueella erillinen parkkitalo.

Vuokrattavana samasta rakennuksesta myös pienempiä ja isompia tiloja