toukokuu 16, 2021

Kerrostalohuoneisto osoitteessa Kurkiaiskuja 5 O 88, 00940 Helsinki, Kurkimäki

3 huonetta, erillinen keittiö/ruokailutila, kylpyhuone/wc, eteinen, parveke n. länteen   74,5 m2, velaton hintapyyntö 164.800,-

Hyvän pohjaratkaisun omaava 3./4 kerroksen kolmio, jonka kaikki tilat ovat toimivankokoisia ja tilavia. Pohjaratkaisu näyttäisi olevan myöskin muuntojoustava asuinhuoneiden osalta. Kyseinen As-oy Kurkimäenpuisto on käsittää 19 matalahkoa rakennusta ja yhtiötä hoidettu hyvin. Remontteja on tehty tasaiseen tahtiin, viimeisimpänä Kurkiaiskuja 5:n salaojaremontti, jonka valmistumisen myötä alkukesällä v. 2021 puistomaiset ja avarat piha-alueet kunnostetaan entistä ehommiksi.

Huoneistossa on viihdytty pitkään, sitä on hoidettu ja huollettu hyvin, mutta  lattiapinnat ja keittiö kalusteineen ja kodinkoneineen ovat vanhoja ja tulleet käyttöikänsä päähän. Tilavahko kylpyhuone/wc on remontoitu kokonaan taloyhtiön toimesta v. 2018, se on hyväkuntoinen ja ajan mukainen.

Rauhallinen ja viihtyisä Kurkimäki sijaitsee Kontulan ja Myllypuron välisellä alueella, joten monipuoliset palvelut löytyvät Kontulan ostoskeskuksesta (n. 1 km) ja Myllypuron ostoskeskuksesta (n. 1 km), Kauppakeskus Itikseen on matkaa n. 2 km. Metropolia Ammattikorkeakoulun Kampukselle n. 1 km.

Tässä on tilaisuus remontoida itselle täysin oman maun mukainen Koti. Asunto on vapaa.