huhtikuu 1, 2020

Omakotitalo,  Piispantilantie 7 A. Piispanmäki, Espoo

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY, TALO ON VARATTU.

Asuinpinta-ala: 160 m2 / kokonaispinta-ala 206 m2 + lisäksi kellarikerroksessa osittain n. 99 neliön monitoimitila. Asuintilat 1. ja 2. kerroksessa.

Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä, koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenotolla, energialuokka: A (2018).

Kiinteistön alueesta,  2224 m2, on hallinnanjakosopimus neljän määräosaomistajan kanssa (kaksi omakotitaloa, yksi paritalo). Kokonaisrakennusoikeus 556 m2 on käytetty kokonaan.

Hintapyyntö: 695.000,- 

Huonejärjestys:

1. asuinkerros: olohuone (huonekorkeus osittain n. 5,7 m), avokeittiö, MH1 + vaatehuone, sauna, pesuhuone + wc, erill.wc, kodinhoitohuone (käyntiovi takapihan puolelle), takka, terassikokonaisuus: yksi kokonaan lasitettu parveke (lasiseinän liukuovet avattavissa) + yksi avoparveke + yksi katettu parveke

2. asuinkerros: MH2 + kph/wc + vaatehuone + ranskalainen parveke, MH3 + vaatehuone + wc, lisäksi aulatila, josta on käynti katetulle parvekkeelle ja tilavalle avoterassille

pohjakerros: monitoimitila, n. 99 m2, avotilaa, keittiökaapistot, kph/wc, vaatehuone, käyntiovi ulos, tilaan on kulkuyhteys myös sisäkautta 1. asuinkerroksesta, huonekorkeus osin n. 2,60 m ja osin n. 2,30 m.

lisäksi: lämmin autotalli, jossa on vesipistevaraus sekä voimapistorasia (talli on 2. kerroksen avoterassin alla), autokatospaikka sähköpistokkeella, talolle kuuluu oma piha-alue ja lisäksi n. 15 neliön lämmin varastotila yhteiskellarissa

Kellarikerroksen n. 99 neliön monitoimitila soveltuisi hyvin esim. pienyrittäjän työtilaksi tai toimistoksi – myös etätyötoimistoksi, fysioterapeutin tai hierojan ym. hoitoalan yrittäjän toimipaikaksi, sopii myös musisointi- ja liikuntaharrastuksiin.  Tilan voisi myös vuokrata edelleen em. tarkoituksiin edellyttäen, että kyseisen kerroksen ja asuinkerroksen välille lisätään äänieristetty ovi.

Talo on hyväkuntoinen ja moderni sekä arkkitehtuurin, pintojen ja varustetason suhteen, taloteknisiltä ratkaisuiltaan nykyaikainen. Kuntotarkastettu toukokuussa v. 2021.  Alue on arvostettu lyhyen etäisyyden päässä Tapiolan keskustasta ja Kauppakeskus Iso Omenan palveluista, Matinkylän metroasemalle n. 1 km.

Vapautuu viimeistään 3 kuukautta kaupanteosta. Yksityisesittelyt sopimuksen mukaan